Pravila o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

– Baby Spa By Ana –

Tko smo?

Voditelj obrade je Baby Spa By Ana sa sjedištem u Zagrebu, Jaruščica 5, Zagreb,babyspabyana@gmail.com , mobitel: +385 (95) 3801 314

 

Koje podatke prikupljamo?

a) Vaše temeljne osobne podatke:

ime i prezime

b) podatke za kontakt (broj telefona, broj mobitela, e-mail adresa).

E-mail, broj telefona

Načini i svrha obrade osobnih podataka

Sve vrste Vaših osobnih podataka voditelj obrade obrađuje u sljedeće svrhe:

a) U svrhu komunikacije, uspostave kontakta i naručivanje na termin, možete koristiti kontaktne formulare na našoj Internet stranici; pri čemu skupljamo za rezervaciju termina – ime i prezime, e-mail adresa, telefon. Te podatke obrađujemo upravo u onu svrhu za koju su nam podaci dostavljeni.

b) U svrhu kontaktiranja

Neposredno za potrebe izvršenja usluge (primjerice potvrda termina/ preraspodjela termina) stupamo s Vama u kontakt preko komunikacijskih kanala koje ste nam učinili dostupnima te putem društvenih mreža ili na drugi način na koji ste nam se obratili bez obzira da li ste nam dali privolu, a na temelju legitimnog interesa i/ili potreba izvršavanja ugovorne obveze.

c) U svrhu kontaktiranja radi marketinga

primati ponude, popuste, vijesti i informacije o novitetima putem e-mail-a (newsletter) 

Korištenje društvenih mreža

ODREDBE O ZAŠTITI PODATAKA O PRIMJENI I KORIŠTENJU USLUGE FACEBOOK

Na svojim web stranicama voditelj obrade može integrirati ili ima integrirane komponente poduzeća Facebook. Facebook je društvena mreža.

Društvena mreža mjesto je društvenih sastanaka na Internetu, mrežne zajednice koja obično omogućuje korisnicima međusobnu komunikaciju i interakciju u virtualnom prostoru. Društvena mreža može poslužiti kao platforma za razmjenu mišljenja i iskustava, ili omogućiti internetskoj zajednici pružanje osobnih ili poslovnih informacija. Facebook omogućuje korisnicima društvene mreže da uključe stvaranje privatnih profila, učitavanje fotografija i mrežu putem zahtjeva prijatelja.

Operativna tvrtka Facebook je Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Sjedinjene Američke Države. Ako osoba živi izvan Sjedinjenih Američkih Država ili Kanade, voditelj obrade je Facebook Ireland Ltd., 4 trg Grand Canal, luka Grand Canal, Dublin 2, Irska.

Svakim pozivom na jednu od pojedinačnih stranica ove internetske stranice, kojima upravlja voditelj obrade i na kojem je integrirana Facebook komponenta (Facebook plug-in), web preglednik na informacijskom sustavu nositelja podataka je automatski traži preuzimanje prikaza odgovarajuće Facebook komponente iz Facebooka putem Facebook komponente. Pregled svih Facebook dodataka može se pristupiti pod https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Tijekom ovog tehničkog postupka Facebook je upoznat s time što je određeni sub-site naše web stranice posjetio ispitanik.

Ako je osoba istovremeno prijavljena na Facebook, Facebook detektira svaki pristup nositelja podataka na naše internet stranice i za cijelo vrijeme trajanja boravka nositelja podataka na našim internetskim stranicama  bilježi podatke o njegovim aktivnostima na našim stranicama. Ti se podaci prikupljaju putem Facebook komponente i povezani su s odgovarajućim Facebook računom nositelja. Ako korisnik klikne na jedan od Facebook-ovih gumba integriranih u našu web stranicu, npr. gumb “Sviđa mi se” ili ako subjekt podnese komentar, tada Facebook podudara ove podatke s osobnim Facebook korisničkim računom nositelja podataka i pohranjuje osobne podatke.

Facebook uvijek prima, putem Facebook komponente, informacije o posjetu našoj web stranici od strane nositelja podataka, kad god se osoba podataka prijavljuje istovremeno na Facebooku tijekom poziva na našu web stranicu. To se događa neovisno o tome pokreće li korisnik podataka na Facebook komponentu ili ne. Ako takav prijenos podataka na Facebook nije poželjan za nositelja podataka, on ili ona to može spriječiti tako da se odjavite s računa na Facebooku prije nego što uputite poziv na našu web stranicu.

Smjernica za zaštitu podataka koju je objavio Facebook, dostupna na adresi https://facebook.com/about/privacy/, pruža informacije o prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka od strane Facebooka. Osim toga, objašnjava se on koje postavke Facebook nudi kako bi zaštitio privatnost predmeta podataka. Osim toga, dostupne su različite opcije konfiguracije kako bi se omogućilo uklanjanje prijenosa podataka na Facebook, na pr. Facebook bloker davatelja usluge Webgraph, koji se može dobiti pod http://webgraph.com/resources/facebookblocker/. Ovu aplikaciju može koristiti ispitanik kako bi se uklonio prijenos podataka na Facebook.

Nikad nećemo prosljeđivati, prodavati ili mijenjati vaše podatke u marketinške svrhe trećim stranama izvan voditelja obrade.

Osobne kontaktne podatke koje ste nam učinili dostupnima potrebni su kako bismo Vam u cijelosti mogli pružiti uslugu kako tražite, u protivnom Vas nećemo moći povratno obavijestiti o potvrdi ili promjeni termina pružanja usluge, te iste dajete dobrovoljno. Ukoliko ih nam učinite dostupnim imamo pravo koristite iste na osnovu legitimnog interesa i/ili za izvršenje ugovorne obveze.

Pružanje osobnih podataka kojima je osnova legitimni interes i/ili Vaša privola, a nije zakonska ili ugovorna obveza ujedno nije uvjet nužan za sklapanje ili ispunjenje ugovora, odnosno pružanje osnovne usluge. Ako odbijete dati pojedine od podataka koji se temelje na tim osnovama, to neće biti uvjet za izvršenje naše usluge ali može utjecati na mogućnost izvršenja iste.