ZAŠTO SE ODLUČITI NA KUPKU ZA BEBE?

Revolucionarna tehnika koja nudi brojne tjelesne i emocionalne blagodati za novorođenčad i male bebe.

Dok vaša beba udara nogama u vodi, mali valovi koji se ljuljaju pomoći će poboljšati ravnotežu i koordinaciju i u konačnici podržati njihovu sposobnost puzanja, hodanja i plivanja. Čak i ako vaše dijete zaspi u vodi (što je normalno), ljuljanje će se nastaviti s njegovim ritmičnim disanjem.

Kupka za bebe ili baby floating poznatiji još kao hidroterapija podržava mentalni, fizički razvoj i razvoj sposobnosti vaše bebe da se kontrolirano kreće. Što više vaša beba može koristiti svoj mozak i mišiće, to će jače rasti.

kupka za bebe
kupka za bebe

PREDNOSTI KUPKE ZA BEBE

Osjećaj plutanja u toploj vodi omogućuje bebama potpuno mir i donosi niz prednosti:

– Mišićna i koštana snaga povećavaju se nježnim otporom vode
– Kretanje kroz vodu pozitivno utječe na probavni i krvožilni sustav, što može smanjiti razinu grčeva i smanjiti rizik od žutice tri ili četiri dana nakon rođenja
– Suptilni pritisak vode na prsa može povećati kapacitet pluća jačanjem interkostalnih mišića i dišnog sustava
– Redoviti posjeti mogu koristiti kardiovaskularnom sustavu
– Potiču se urođeni refleksi plivanja i razvija koordinacija dok uče kontrolirati svoje pokrete

Najčešća pitanja

Baby spa by Ana je wellness posvećen promicanju ranih razvojnih aktivnosti koje podržavaju motoričke, osjetilne i kognitivne vještine - njegujući pritom sigurnu povezanost između dojenčadi i njihovih roditelja. Nudimo ranu stimulaciju vode, upute za masažu beba na kojima bebe mogu sudjelovati vec od dva tjedna života. Naša je misija pružiti solidan sustav socijalizacije i podrške dojenčadi i njihovim roditeljima u najranijim fazama.
poklon bon baby spa
Zašto Baby Spa?
I beba i roditelji mogu izvući brojne prednosti iz tretmana baby spa masaže i kupke za bebe. Masaža za bebe dugogodišnja je tradicija u mnogim kulturama. Baby Spa provodi i masažu po IAIM programu koja je kombinacija indijske i švedske masaže te principa iz refleksologije i joge. Baby Spa snažno promiče važnost dodira i stvaranje neraskidivih veza između roditelja i bebe te potiče roditelje da nauče masirati svoje dijete i uvedu masažu u svoju dnevnu rutinu.
Koje su prednosti Baby Spa tretmana
Koje su prednosti Baby Spa tretmana?